Привърженици на Възраждане“ блокираха граничния контролно-пропускателен пункт Лесово“. Пропускат се само

...
Привърженици на Възраждане“ блокираха граничния контролно-пропускателен пункт Лесово“. Пропускат се само
Коментари Харесай

Привърженици на „Възраждане“ блокираха „Лесово“

Привърженици на „ Възраждане “ блокираха граничния контролно-пропускателен пункт „ Лесово “.  Пропускат се единствено коли на незабавна помощ и пожарната.

Според регионалния координатор на партията в Ямбол Никола Димитров  300 души са се събрали пред пункта, а мотивът за недоволството им е решението на Конституционния съд от четвъртък, с което беше отклонено настояването на 49 народни представители, обвързвано с предложение за производство на народен референдум за опазване на българския лев до 2043 година.

„ Конституционния съд сподели, че не го интересува волята на българските жители и ще създадат това, което им е подредено. На всички нас ни беше явен този резултат, тъй като пред Конституционния съд една седмица беше колата на американския дипломат “, сподели Никола Димитров. Според него решението очевидно не е взето в България за следващ път и за това от „ Възраждане “ са решили да блокират границите на България на три места.

И в неделя партията ще предприеме сходни дейности, изясни Никола Димитров. Той не пожела да каже активността на кои гранични пунктове ще бъде затруднена, с цел да не бъдат спрени представителите на „ Възраждане “.

По-рано през днешния ден от " Възраждане " оповестиха, че ще блокират в символ на митинг три гранични пункта - " Лесово ", " Йовково " и " Русе ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР